testo 103 vpichovací teploměr (HACCP), rozsah -30 do 220 °C, typ senzoru NTC

Kód: C123563
Výrobce: testo
Dostupnost: k dodání 2 - 5 dnů
Cena: 1 706,- Kč s DPH

STPřidat do košíku



Popis
Teploměr se zapichovacím senzorem. K použití při kontrole jakosti a výrobě potravin podle normy EN 13485, stejně jako v restauracích a v supermarketech.

Vybavení

  • Praktický a malý
    Rozkládací 7,5 cm zapichovací čidlo
    Odolné vůči prachu a stříkající vodě (IP55)

Vlastnosti

  • Skládací mechanismus (aretace cca 30 °)
  • Automatické vypnutí
  • Přepínání mezi °C/°F.

Rozsah dodávky

  • Baterie
  • Návod k obsluze.
Technické parametry
Rozměry(d x š x v) 189 x 35 x 19 mm
Vnější výška19 mm
Vnější délka189 mm
Vnější šířka35 mm
Teplotní rozsah-30 do 220 °C
Vlastnosti teploměrukompatibilní s HACCP
typ senzoruNTC
Základní přesnost měření (+/-)0.5 °C
Max. teplotní rozsah220 °C
Min. teplotní rozsah-30 °C
Rozlišení teploty0.1 °C
Délka senzoru75 mm
Rozlišení0.1 °C / °F
Základní přesnost± 0|ツ|5 °C
Četnost měření10 s
Napájení2 lithiové knoflíkové baterie (CR2032)
Provozní teplota-30 až +220 °C
Hmotnost49 g
Norma ENEN 13485
Kategorie produktuvpichovací teploměr (HACCP)